Aad de Jong

Aad de Jong is geboren en getogen in de regio en is thans woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht. Aad de Jong is te typeren als een uiterst creatieve en gedreven, ‘hands-on’ specialist die zich in de loop der jaren heeft gevormd naar een generalist met specialistische kennis en ervaring. De opleidingen die door Aad de Jong zijn genoten, hebben betrekking op de volgende vakgebieden:

- Financieel / Administratief
- Economisch / Juridisch
- ICT
- Marketing
- Management

Een carrière gestart in de Accountancy bij enkele regionale middelgrote accountantskantoren is aangevuld met ruime, nationale en internationale, werkervaring op het gebied van zowel financieel als algemeen management en directieniveau bij diverse bedrijven en maken hem tot een gesprekspartner van formaat. Additionele kennis van zaken op velerlei terrein en een omvangrijk netwerk hebben hierbij extra toegevoegde waarde. Aad de Jong heeft directiefuncties vervuld bij onder andere: Alabastine Holland B.V. (Ammerzoden), Lips Nederland B.V. (Dordrecht), Ouwehand Seafood B.V. (Katwijk) en de PP Groep Katwijk B.V. (Katwijk). Tevens is hij financieel verantwoordelijk geweest voor de MAP Filler Division van Williams PLC (UK).

Voor verdere achtergrondinformatie of voor het geheel vrijblijvend kennis maken met Aad de Jong kunt u contact met ons opnemen of bel direct (078) 682 48 68 of 0653 26 61 67.

« Ga terug naar de vorige pagina

Vacatures

Ter versterking van diverse organisaties zoeken wij:

MIB supporter van

De kracht van betrokkenheid

Copyright 2012 © Masters in Business | algemene voorwaarden | disclaimer