Masters in Business

Masters in Business is in het jaar 2000 door de heer Aad C. de Jong opgericht. Masters in Business profileert en onderscheidt zich als bewezen partner in het ondernemen vanuit een zakelijke ervaringsachtergrond. Gebruikmakend van specifieke kennis en praktijkervaring onderscheidt Masters in Business zich als ondernemer met en voor de ondernemer of organisatie. Toegevoegde waarde leveren is daarbij voor ons van essentieel belang. Masters in Business weet dat zij aan elke onderneming en organisatie een positieve bijdrage kan leveren.

Masters in Business luistert naar de ondernemer en de organisatie. De zaken waarin de ondernemer of organisatie toegevoegde waarde heeft, of waarin wij die kunnen leveren, worden benadrukt. Wij geloven in kwaliteit en flexibiliteit en zoeken altijd naar constante verbeteringen in processen bij organisaties en daardoor ook bij mensen.

Gezamenlijk sterker zijn dan de som der delen; daar staan we voor!

Wij geloven in ons eigen kunnen en als ondernemer weten we hoe moeilijk en uitdagend het leiden van een organisatie soms kan zijn. Wij zijn daarvan graag een onderdeel, in goede en slechte tijden. Masters in Business als partner in uw organisatie en partner in het ondernemen. Bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct met Aad de Jong op (078) 682 48 68.

« Ga terug naar de vorige pagina

Vacatures

Ter versterking van diverse organisaties zoeken wij:

MIB supporter van

De kracht van betrokkenheid

Copyright 2012 © Masters in Business | algemene voorwaarden | disclaimer