Chubb Flame Control

Chubb Flame Control was onderdeel van de CHUBB SYSTEMS & SERVICES DIVISION CONTINENTAL EUROPE en in 1997 geacquireerd door Williams PLC in het Verenigd Koninkrijk.

WILLIAMS was een van de top honderd FTSE bedrijven genoteerd aan de beurs van Londen en New York. Een conglomeraat van bedrijven en een mondiale veiligheidsgroep met productie- en verkoopunits op alle continenten. Het bedrijf heeft zich in het laatste decennia gesplitst in meerdere beursentiteiten waaronder UTC Fire & Security.

Met ingang van 2007 hebben Chubb Flame Control en Ajax Brandbeveiliging hun krachten gebundeld en is er een brandbeveiligingsbedrijf ontstaan met een landelijke dekking. Beide bedrijven waren reeds onderdeel van de UTC Fire & Security. De na de fusie ontstane combinatie is toonaangevend in de branche en levert een compleet pakket aan producten en oplossingen op het gebied van brandbeveiligingen.

De organisatie heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam.

Activiteiten die zijn verricht voor Chubb Flame Control zijn ondermeer:
-      Advies en begeleiding bij herstructurering en reorganisatie van operationele activiteiten en de implementatie daarvan
-      Advies en begeleiding in financiële herstructurering

« Ga terug naar de vorige pagina

Vacatures

Ter versterking van diverse organisaties zoeken wij:

MIB supporter van

De kracht van betrokkenheid

Copyright 2012 © Masters in Business | algemene voorwaarden | disclaimer