Drake & Farrell

Drake & Farrell is gevestigd in Bleiswijk en onderdeel van de Marupack Service Groep. Drake & Farrell is een specialist in complexe logistieke processen en biedt klantspecifieke oplossingen die geheel worden ontwikkeld op basis van de behoeften van de afnemer. Het snel, effectief en kostenbewust managen van goederenstromen is hetgeen Drake & Farrell voor staat. Procesonderdelen als kwaliteitscontrole, kitting, orderfulfilment of reverse logistics zijn specialistische elementen die door Drake & Farrell professioneel en klantspecifiek worden ingevuld. Drake & Farrell is een one-stop-shop voor logistieke oplossingen.

Drake & Farrell heeft zich sinds haar oprichting ontwikkeld tot een speler van formaat en heeft inmiddels in haar specifieke activiteiten een nationaal leidinggevende positie bereikt. Exclusieve samenwerking met beursgenoteerde multinationale bedrijven zijn een bewijs van haar bijzondere positie en succesvolle concepten. Inrichten en uitvoeren van logistieke processen van start tot finish door gedreven mensen.

Activiteiten die zijn verricht voor Drake & Farrell zijn ondermeer:
-     Advies en begeleiding bij herstructurering en reorganisatie van operationele activiteiten en de implementatie daarvan
-     Advies en begeleiding in financiële herstructurering

« Ga terug naar de vorige pagina

Vacatures

Ter versterking van diverse organisaties zoeken wij:

MIB supporter van

De kracht van betrokkenheid

Copyright 2012 © Masters in Business | algemene voorwaarden | disclaimer