PP Groep Katwijk

Opgericht in 1949 door Dirk Parlevliet en de broers Dirk en Jan van der Plas. Aanvankelijk bestond de hoofdactiviteit uit het kopen van haring op de Nederlandse afslagen en deze door te verkopen op de Nederlandse markt.
In de jaren 60 werden langzamerhand andere afzetmarkten opgezocht en het assortiment uitgebreid met andere Pelagische vissoorten. In deze jaren werd ook de rederij opgericht. Het eerste schip van de rederij, de “Jan-Maria” werd in 1959 in de vaart genomen. In 1967 volgde de eerste vriestrawler, de “Annie-Hilina”.

Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Valkenburg (Zuid Holland).

Deelnemingen van de PP Groep bevinden zich binnen de EU en daarbuiten, waaronder rederijen, verwerkingsfabrieken en vrieshuizen.

De PP Groep is een internationale onderneming in familiebezit en gericht op kwaliteit, duurzaamheid en zaken doen aan de bron waarbij men het volledig traject van vangst tot levering beoogd te verzorgen.

Activiteiten die zijn verricht voor PP Groep Katwijk zijn ondermeer:
-     Managementbegeleiding in en na overname (doorstart) van Nederlandse onderneming
-     Start-up van een fabriek op de Faeröer Eilanden en het uitvoeren van het algemeen management en directievoering gedurende de fase
      van overname, start-up en verdere ontwikkeling (grootschalige verbouwing) tot de grootste Europese fabriek in haar soort
-     Acquisitie en de-merger activiteiten in Europees verband
-     Begeleiding, advies en uitvoering van diverse internationale projecten

« Ga terug naar de vorige pagina

Vacatures

Ter versterking van diverse organisaties zoeken wij:

MIB supporter van

De kracht van betrokkenheid

Copyright 2012 © Masters in Business | algemene voorwaarden | disclaimer