Waar staan we voor

Onderscheidend vermogen omdat we nu eenmaal anders zijn dan anderen. Masters in Business laat zich leiden door haar zakelijke achtergrond aangevuld met ervaring en theoretische vakkennis op diverse terreinen. Voor al onze relaties zijn wij partner in het ondernemen. Wij zijn er voor hen, op ieder gewenst moment en op elk gewenst vakgebied. Invulling van onze bijdrage is maatwerk en mensenwerk. Leveren van meetbare toegevoegde waarde is onze ‘core business’.

Betrokkenheid als bedrijf bij onze medewerkers, onze relaties en de maatschappij. Wij zien dit als een essentiële samenhang die nodig is om tot de beste resultaten te komen. Dit vertaalt zich in meetbare resultaten voor een bedrijf of organisatie, het welzijn van de medewerkers en hun betrokkenheid bij gezamenlijke doelen. Daarnaast streven we gezamenlijk met alle partijen betrokkenheid bij onze samenleving na. Onze maatschappelijke betrokkenheid proberen wij op tal van manieren vorm te geven. Of dit zich nu vertaalt in betrokken medewerkers door de gezamenlijke doelen, training en opleiding of participatie, vrijwilligerswerk, financiële bijdragen of giften aan charitatieve instellingen; het blijft onze manier om iets bij te dragen aan een gezamenlijk welzijn en een gezonde maatschappij.

Mocht u meer willen weten over het onderscheidend karakter of de betrokkenheid van Masters in Business, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct (078) 682 48 68.
 

« Ga terug naar de vorige pagina

Vacatures

Ter versterking van diverse organisaties zoeken wij:

MIB supporter van

De kracht van betrokkenheid

Copyright 2012 © Masters in Business | algemene voorwaarden | disclaimer