Werving & selectie

Het vinden van de ‘juiste kandidaat op de juiste plek’ is een arbeidsintensief en specialistisch traject waarbij naar een optimale match wordt gezocht tussen partijen. Goede mensen voor de juiste plek zijn bijzonder schaars en moeilijk te vinden. Wij maken hiervan ons vak. Mensen en arbeid zijn maatwerk!

Het vervullen van een vacature is voor ons geen standaardklus maar een uitdaging om de ‘juiste klik’ te vinden tussen opdrachtgever en sollicitant. Met onze achtergrond, ervaring en specifieke kennis op dit terrein kunnen wij u dit ook garanderen. Onze wervings- en selectiemethode is praktisch en direct en heeft als doel de zoekopdracht in een zo kort mogelijk tijdsbestek te vervullen.

Wij garanderen de juiste match en zorgen voor de juiste kandidaat! Daarvan kunt u overtuigd zijn en daardoor beschikt u binnen no-time zonder enige rompslomp over de beste mensen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, tarieven of de afspraken die gemaakt kunnen worden in uw specifieke situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend gesprek of bel direct (078) 682 48 68. Wij zijn op elk moment van de dag beschikbaar om er voor te zorgen dat u op de best mogelijke manier wordt geholpen met uw specifieke vraag.

« Ga terug naar de vorige pagina

Vacatures

Ter versterking van diverse organisaties zoeken wij:

MIB supporter van

De kracht van betrokkenheid

Copyright 2012 © Masters in Business | algemene voorwaarden | disclaimer